Relaxzorg Twente

Enschede & Rijsen

Vacature Wijkverpleegkundige niveau 5

Heb jij een diploma Verpleegkundige en ben je BIG geregistreerd en heb je affiniteit met werken in de wijk? Wil je naast zorgverlenen er ook echt toe doen in deze leuke functie? Dan maken wij graag kennis met je!

Omgeving Enschede, Rijssen.

Wijkverpleegkundige (niv. 5)
16 – 24 uur

Als wijkverpleegkundige bij RelaxZorg Twente maak je onderdeel uit van een team en streef je gezamenlijk de best mogelijke kwaliteit van zorg na. Je bent verantwoordelijk voor de intake van (potentiële) cliënten, je stelt indicaties en daarnaast monitor je de uitvoering van de gemaakte afspraken.

Je kerntaken zijn:

Het voeren van intakegesprekken met cliënten en het opstellen van het zorgplan in samenspraak met de cliënten, mantelzorg en overige disciplines, indicaties stellen op basis van de intakes en bewaken van het zorgproces.
Je kunt worden ingezet op het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen.

Daarnaast bewaak je het kwaliteitshandboek conform de ISO-9001 normen, zie je toe op de uitvoering van de beleidsstukken aangaande inspectierichtlijnen (o.a. medicatieprotocol en meldcode’s) en handel je in samenspraak met de bestuurder. Jij bent hier verantwoordelijk voor.

Functie eisen

Minimaal een afgeronde opleiding als Verpleegkundige niveau 5 en in het bezit van de cursus verpleegkundig indiceren of bereid om deze cursus te volgen;

 • Je bent in het bezit van een geldig
 • BIG-registratie.
 • Affiniteit met de doelgroep;
 • Ervaring in de thuiszorg/ouderenzorg is een pre;
 • Procesmatig meedenken;
 • Flexibele inzetbaarheid; werkdagen in overleg
 • Zelfstandig;
 • Kennis van ISO-9001 normen en inspectierichtlijnen
 • In bezit van rijbewijs en eigen auto, lease-auto is een mogelijkheid
 • Nederlandse taal goed beheersen,
 • Arabische taal is een pre

Je krijgt veel verantwoordelijkheid in deze functie en je kan dan ook goed omgaan met het zelfstandig nemen van beslissingen. Je signaleert dreigende of bestaande gezondheidsproblemen, stelt het verpleegplan op en selecteert benodigde interventies welke rekening houden met de (on)mogelijkheden van de cliënt.

Gedragskenmerken die je typeren zijn: sterk kwaliteitsgerichts,- en klantgericht, coachende vaardigheden, zelfstandig werkend in teamverband, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, analyserend en behoudt overzicht.

Inschaling

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg, inschaling is FWG 55, op basis van je ervaring en kennis.

Bijzonderheden

Het nemen van referenties en het aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure. (Een reeds aangevraagde VOG welke niet ouder is dan 3 maanden is tevens geldig.)