Relaxzorg Twente

Enschede & Rijsen

Info

RelaxZorg Twente is een thuiszorginstelling die begin 2018 haar deuren heeft geopend voor zowel jongeren als ouderen in de omgeving Twente.

Wij willen graag een steentje bijdragen om de ouderen in Nederland passende zorg te bieden en sociale contacten op te bouwen om zo de eenzaamheid onder de ouderen te verminderen.

Dat geldt ook voor onze jongeren die we graag willen helpen om zichzelf steeds meer te kunnen ontwikkelen op basis van hun talenten en kwaliteiten. We proberen hun doelen in kaart te brengen en deze samen te behalen.

Daarnaast vinden we het ook erg belangrijk dat onze ouderen en jongeren kunnen ontspannen dit doen we door middel van leuke en passende activiteiten te organiseren en bijna dagelijks samen te zorgen voor heerlijke maaltijden.

Activiteiten

Wij zorgen ervoor dat voor elke doelgroep een passende activiteit voor word georganiseerd. Natuurlijk plannen wij onze activiteiten altijd in overleg met onze cliënten en/ of ouder(s)/ verzorger(s) van de cliënten.

Feestdagen:

Bij RelaxZorg Twente worden alle nationale feestdagen ook uitgebreid met elkaar gevierd. Wij vieren o.a. Kerstmis, Pasen, Sinterklaas en Koningsdag. Deze feestdagen worden gevierd samen met onze cliënten met een lekker hapje en een drankje.